Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Totally Change je ten aanzien van de website www.totallychange.nl je op het volgende:

De door Totally Change op de eigen website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorvuldigheid samengesteld, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan de informatie en inhoud van de Totally Change website kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend. Dit product is niet bedoelt om enige ziekte te voorkomen dan wel te doen genezen.

De informatie op de website is naast onderzoek, mede gebaseerd op ervaringen van gebruikers van HAVVN. Bij enige twijfel over de aansluiting van dit product op je levenswijze dien je ten alle tijde je huisarts en/of je specialist te raadplegen.

De informatie die je aantreft op deze website geeft slechts een indicatie weer van wat je van HAVVN producten zou kunnen verwachten. Niemand zal op basis van deze informatie, wie dan ook, aansprakelijk kunnen stellen.

Totally change is een onafhankelijke bedrijfseigenaar en alle namen zijn handelsmerken van HAVVN,LLC en haar dochterondernemingen.