Over Ons

Havvn is begonnen als Jus International opgericht in 2007 met haar top product JUS. Met de toevoeging van twee nieuwe productlijnen, in 2011 werd Jus International, HAVVN.

De samenwerking met Totally Change heeft geresulteerd in enorme voordelen voor de klanten. Een Nederlandse klantenservice, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur (0614040654), zeer snelle verzending. Totally Change zoekt verkooppunten door het gehele land zodat de Havvn producten nog dichter bij je in de buurt te verkrijgen zijn!

JUS werd ontwikkeld voornamelijk voor de antioxidanten kracht. Samengesteld uit de meest krachtige en veelzijdige superfood en vruchten van over de hele wereld, HAVVN JUS werd snel erkend als een van de beste antioxidant producten op de markt. Continue verbeteringen, hebben ertoe geleid dat in 2010 de leidende antioxidant drank verbeterd werd met meer antioxidant krachten en het wonder ingrediënt resveratrol.

In 2010 begon HAVVN te werken met toonaangevende wetenschappers en genetici om een opkomende wetenschap epigenetica genaamd te verkennen. Epigenetica is de studie van hoe ons milieu en voeding, van invloed zijn op onze genen die bepalen hoe onze gezondheid is. HAVVN heeft een partnerschap gevormd met het Center for Excellence in voeding Genomics bij de Universiteit van Californië-Davis. HAVVN heeft ook samen gewerkt met artsen en experts van de Universiteit van Rijeka in Europa, The Huntsman Cancer Institute van de Universiteit van Utah en Duke University. Hieruit is de HAVVN GO (Gene Optimized) voortgekomen. GO is een product op basis van de cutting edge wetenschap van epigenetica dat werkt op het genetische niveau om het risico van ziekte, langzame veroudering, cel bescherming, natuurlijke energie, stemming verbetering, versterken van focus en verbetering van levenskwaliteit te verhogen.

Ook in 2010 heeft HAVVN een partnerschap gevormd met een Europese cosmetica expert (Dubravka Pavelic) die gespecialiseerd is in natuurlijke schoonheid en huidverzorgingsproducten. Het exclusieve partnerschap heeft de HAVVN DNA gebracht, een revolutionaire 100% natuurlijke anti verouderings verzorgingslijn. HAVVN DNA is grondig getest door onafhankelijke klinische proeven. 100% van alle klinische proef deelnemers ervaren meetbare rimpel reductie en andere anti veroudering voordelen. HAVVN DNA is een echt uniek huidverzorging product dat veilig, natuurlijk en effectief is.